Aiseesoft – Total Video Converter

door Joost Nusselder | Geupdate op:  juni 8, 2021

Klaar om je videoskills naar het volgende niveau te tillen?

Of je nu net begint met videobewerken of al langer bezig bent, onze nieuwsbrief staat boordevol tips om je skills te verbeteren.

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

“Bewerk jij ook regelmatig video en audio? “

Dit is waarmee je jouw grootste frustratie (angst?) tijdens het video- en audio converteren voorkomt..

Onthuld op deze pagina…

Ongewoon “Gebruiksvriendelijke Software”:Bewerk je audio- en video in een handomdraai en koester die ultieme ervaring / herinnering op beeld en geluid…

Aiseesoft - Total Video Converter

(bekijk meer afbeeldingen)

Ook jij wilde je ultieme vakantie ervaring of ander belangrijk moment op beeld vastleggen. Filmen? Prima! Maar toen wilde je alle stukjes video bewerken door er een leuke compilatie van te maken…

Tsja, dat moment vergeet je nooit meer. Dat was het moment dat je jouw ultieme vakantie ervaring, bruiloft of feest voorgoed achter je moest laten…

De bestanden die je voor lange tijd zorgvuldig had bewaard kunnen nu de prullenbak in… De bestanden zijn voorgoed beschadigd en onleesbaar geworden…. HELP…!

Was het misschien omdat je een programma wilde “proberen”? Wilde je geld besparen door het wel even gratis te doen? Helaas zal je dan vast en zeker voor verrassingen komen te staan…

Moet ik nog even doorgaan…?

Je bent niet voor niets op deze pagina terecht gekomen. Wij onthullen je een methode waarmee je jouw ultieme beleving op video niet verknald…

Bekijk de aanbieding hier

Wat zijn die herinnering op beeld je waard…?

Beste video bewerkingssoftware

Heavy Equipment Dozer Video x
Heavy Equipment Dozer Video
Het probleem met veel videobewerking programma’s is het resultaat NA de conversie en/of na de bewerking. Ben je ooit echt in staat geweest om onbeperkt te genieten van al jouw video’s en muziekbestanden?

Is het niet jouw grootste nachtmerrie dat of je bestanden zijn verdwenen of de bestanden zijn beschadigd door het converteren of bewerken?

Niemand wil zijn foto’s of video’s bewerken met het risico de bestanden kapot te maken zodat je al je (emotionele) herinneringen en ultieme ervaringen niet meer op beeld hebt…

Het is die emotionele waarde dat niet in geld is uit te drukken.

Vergelijk het met een inbraak in je woning. Vooral de gedachte dat er een vreemde in je huis is geweest maakt je ziek… Laat staan dat je privé laptop is meegenomen of andere privé eigendommen.

Misschien wel die ketting of armband die je van je overleden oma of opa  hebt gekregen… Je moet er toch niet aan denken?! Alleen die gedachte al maakt je ziek en misselijk… Dat [email protected]!

Nooit meer problemen met deze software…

Door gebruik van goedkope  en niet geschikte software zijn een van mijn belangrijkste momenten in mijn leven verloren gegaan…. Dat gevoel is onbeschrijflijk…

Ik heb een tijd lang een ware leegte gevoeld. Ik had het gevoel dat ik gefaald had… De bestanden waren beschadigd na het converteren…

Dit mocht mij nooit meer overkomen.! Ook jou mag dit niet (meer) overkomen!

Denk je eens in als een van jouw meest belangrijke gebeurtenis niet meer is vastgelegd… Misschien is dat de opname van je bruiloft, je vakantie of die ultieme ervaring met je eerste liefde… 

Deze zijn van onschatbare (emotionele) waarde!

Noem elke prijs en ik zou JA zeggen om mijn beelden terug te krijgen…

De basis is goede en betrouwbare software...!

Je belangrijkste momenten en herinneringen wil je gewoon niet op een onprofessionele manier behandelen. Je kunt je geen fouten veroorloven. Weet wat je doet!

De Total Video Converter van Aiseesoft was voor mij DE oplossing. Ik heb veel met oude programma’s gewerkt. Dit heeft mij veel werk, tijd en verloren materiaal opgeleverd.

Hoewel ik iemand ben die graag bij zijn oude vertrouwde software blijft – bang voor het onbekende – is het toch zeker de moeite waard dit programma op zijn minst gratis te proberen.

De voordelen van de Total Video Converter

Zo eenvoudig is het…

Als je emails kunt maken en versturen dan kun je ook deze software gebruiken….

Dit is hoe…:

1. Download en installeer Aiseesoft Total Video Converter stap voor stap op je computer

2. In de hoofdinterface van het programma kies je voor “ad file”

Aiseesoft handleiding

3. Voor meer effect klik dan op “Effect” en het programma opent de editinginterface. Pas videolengte, beeldverhouding, 3D-effect etc aan..

Zo gebruik je Aiseesoft voor video editing

4. Klik op de kolom “Profile” en selecteer “target format”.

Zo gebruik je Aiseesoft voor video

5. Zie het voorbeeld in de hoofdinterface…

Is dit te moeilijk voor je of wil je het risico nemen dat je bestanden beschadigd raken?

Deze mensen wilde het risico niet nemen en hebben – verstandig als zij zijn – voor deze software gekozen….

Ervaringen met Aiseesoft voor video

En voor de prijs hoef je het niet te laten… Zoveel kwaliteit en betrouwbaarheid voor een dergelijke prijs ga je niet snel vinden… Ja misschien een gratis tool… Je weet welk risico je daarmee loopt… Hoeveel is het je waard?

Dit is precies wat je krijgt…

De Total Video Converter is er voor Windows gebruikers maar ook voor MAC gebruikers.

Converteer je 4K UHD / HD / SD- video naar elk populair videoformaat:

1. Converteer je video naar populaire indelingen

2. Converteer 4K en 1080p HD-video

3. Bewerk je video-effect en verbeter de kwaliteit

4. Snelle video conversie snelheid

5. Vóórkom dat je computer langzamer wordt door bewerkingsprogramma’s

Deze krachtige video-converter-software biedt je uiterst snelle conversiesnelheid en behoudt van oorspronkelijke kwaliteit. Maak je video’s beter dan ooit met de “video verbeter kwaliteit functie”.

Converteer naar populaire formaten en maak je video kleurrijker met de bonusfuncties…

Wil je ook nooit meer editing of conversie problemen? Wat is jouw ultieme beleving of herinnering op beeld je waard?

Kies je voor kwaliteit en betrouwbaarheid of…?

Je staat op het punt je belangrijkste herinneringen of momenten – je video / audio bestanden – te converteren of te bewerken.

Je kan net als andere mensen de weg van de minste weerstand kiezen… iets gratis proberen, goedkope software proberen, niet voor kwaliteit en betrouwbaarheid gaan….

OF….

Bewerk je video eenvoudig met deze video-converteer- en editing software…. Voor MAC en Windows! De alles- in- een video assistent.

De gemakkelijkste weg zal waarschijnlijk leiden tot dezelfde (slechte) resultaten waarmee je al genoeg ervaring hebt. Maar als je wilt dat er verandering komt dan zal je iets anders moeten proberen.

Maak een andere keuze en besluit en streef na wat je écht wilt… Een BETER RESULTAAT….Klik op onderstaande button voor de Aiseesoft Total Video Converter voor Windows of Mac.  en download vervolgens de software (gratis) op je computer.

Je hebt daarmee dan een compleet aanbod van video conversie- en bewerkingstools in huis die je direct kunt gebruiken.  Je geniet daarmee onbeperkt van video en muziekbestanden op elk willekeurig apparaat.

Check de Aiseesoft voor Windows of Mac aanbieding hier

          Joost Nusselder, de oprichter van videobewerken.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuwe tools. Hij neemt al lang zijn eigen Youtube video's op, zowel stop motion als beeld. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij het maken van hun video's.