AVS Video Editor, de perfecte match voor jouw home videos

door Joost Nusselder | Geupdate op:  juni 7, 2021

Klaar om je videoskills naar het volgende niveau te tillen?

Of je nu net begint met videobewerken of al langer bezig bent, onze nieuwsbrief staat boordevol tips om je skills te verbeteren.

We zullen je email adres alleen gebruiken voor deze nieuwsbrief en respecteren jouw privacy

Ik schrijf deze artikelen met veel plezier voor mijn lezers, jullie. Ik accepteer geen betaling voor het schrijven van reviews, mijn mening over producten is die van mijzelf, maar als je mijn aanbevelingen nuttig vindt en je uiteindelijk iets koopt via een van de links kan ik daar mogelijk een commissie over ontvangen. Meer informatie

Als je graag met jouw videomedia wilt spelen, dan is AVS Video Editor precies wat je zoekt. De video editor beschikt over een frisse interface, maar is helaas geen professioneel editor programma.

Over het geheel genomen is de video editor een complete, maar eenvoudig te gebruiken editor die je naar verschillende indelingen kunt converteren.

Het ontbreekt aan een een aantal professionele hulpmiddelen, maar van de andere kant is het niet ontworpen om te worden gebruikt door professionele filmmakers.

avs4you video editor

Zeer handig voor het bewerken van een gepersonaliseerde film

De video editor is video bewerkings- en retouchering software. Zeer handig voor het bewerken van een volledig gepersonaliseerde film uit video’s, clips en afbeeldingen.

Het bevat een heel scala functies waarmee je video materiaal creatief kan knippen en plakken. De software is compatibel met het Window-besturingssysteem.

Je kan het downloaden via verschillende download platforms als demoversie voor een bepaalde proefperiode vooraleer je overgaat tot een definitieve aankoop.

Een film maken is vrij eenvoudig

Om een spraakmakende film te maken met de AVS Video Editor is vrij eenvoudig. Na het downloaden en installeren start je het programma en laad je je video en afbeeldingen via “Media Import”, “Video Capture” of “Screenshot”.

Elk geladen item wordt toegevoegd aan de huidige project map in de mediabibliotheek. Na de integratie kunnen jouw media vervolgens aan de tijdlijn worden toegevoegd door ze eenvoudigweg te slepen en neer te zetten.

Je kan vervolgens de hulpmiddelen boven de tijdlijn gebruiken om je film te monteren met de volgende tools: knippen, bijsnijden, roteren, samenvoegen, effecten toevoegen, overgangen, muziek, teksten en zoveel meer.

Terwijl je doorgaat, zie je onmiddellijk het resultaat . Ondanks het uitmuntende resultaat heeft avs4you beperkingen.

Ondersteuning van de meeste videoformaten is een pluspunt

Gezien de vele troeven, staat het buiten kijf dat avs4you één van de beste video bewerkingssoftware is die momenteel op de markt verkrijgbaar is.

Dankzij het gebruiksgemak en de aanpassingsmogelijkheden is het één van de favoriete bewerkingstools voor editors, zowel voor beginners als experts.

Beste video bewerkingssoftware
Beste video bewerkingssoftware

Maar de software is alleen bedoeld voor Windows-gebruikers. Mac-gebruikers zullen wellicht de vraag stellen of je de software ook verkrijgbaar is voor hun computer.

Het antwoord is kort en bondig nee. Er is geen avs4you voor Mac.

Video ondersteuning en verspreiding voor de meeste platforms

Nadat het editen en bewerken is voltooid, heb je verschillende mogelijkheden waaruit je kan voor kiezen: sla eerst de bewerkte video op je harde schijf, brand deze op dvd of deel deze eventueel op een externe harde schijf.

Aangezien wij in het tijdperk van online delen bevinden, heeft de software ook intelligente opties geboden voor het verspreiden van je creaties naar verschillende bestemmingen met in de frontlinie sociale netwerken zoals You Tube, Vimeo of Facebook.

Om het distributie proces te versnellen, is de software ontworpen met vooraf gedefinieerde profielen die beschikbaar zijn via “Studio Express” om jouw creaties sneller te delen.

Het is het ideale startpunt om een youtube kanaal te beginnen of voor mensen die lessen willen geven online en hun lessenpakketten willen laten zien op een professionele manier.

Als je over een website beschikt, kan je HTML 5 gebruiken om jouw video’s te integreren in jouw webpagina’s. Zorg er wel voor dat het protocol het formaat van de video ondersteunt om te plaatsen.

Nog steeds onder opties voor delen, kun je je videos ook naar andere mobiele apparaten overbrengen zoals iPhone, iPod of iPad.

Hoe kan je best jouw avs4you key aanvragen?

Om de mogelijkheden van de software te ontdekken, kan je op download sites een demoversie aanvragen. De licentiesleutel die je nodig hebt om de software te ontgrendelen, wordt via jouw opgegeven mailadres opgestuurd.

Je moet die avs4you key gewoon kopiëren en dan kan je meteen een paar weken kijken hoe de editing software werkt.

Wat is een avs4you korting?

Een avs4you korting is een combinatie van cijfers en letters die je kan gebruiken om een korting te krijgen op jouw bestelling.

Deze kortingcodes worden ook wel actie code of promo code genoemd. Webwinkels uit de hele wereld gebruiken dit soort codes om hun klanten kortingen te geven op bepaalde producten.

Je kan die code kopiëren en vervolgens plakken in het winkelwagentje van de webshop. Een andere mogelijkheid is dat automatisch korting wordt verrekend bij aankoop.

          Joost Nusselder, de oprichter van videobewerken.nl is een content marketer, vader en houdt van het uitproberen van nieuwe tools. Hij neemt al lang zijn eigen Youtube video's op, zowel stop motion als beeld. Nu maakt hij sinds 2016 samen met zijn team hulpvaardige blog artikelen om trouwe lezers te helpen bij het maken van hun video's.